SUDEDAMOSIOS DALYS:
hidrolizuotas žuvų kolagenas 25%, želatinos hidrolizatas, maltodekstrinas, gliukozamino sulfato kalio druska (vėžiagyviai), chondroitino sulfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, MSM (metilsulfonilmetanas), pluoštinės bosvelijos ekstraktas (20 % beta-bosvelinės rūgšties, 10 % acetyl-keto-beta-bosvelinės rūgšties) – Boswellin®, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga obuolių rūgštis, vitaminas C (L-askorbo rūgštis), stabilizatoriai: akacijų sakai ir ksantano derva, lipnumą reguliuojančios medžiagos: monokalcio fosfatas ir silicio dioksidas, saldikliai: sukralozė ir steviolio glikozidai, hialurono rūgštis (natrio druska), vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas), vitaminas D (cholekalciferolis).
ALERGENAI: žuvys ir vėžiagyviai. Produkte gali būti randami sojos ir pieno baltymo pėdsakai.
Produktas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Netinka vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje! Sudėtyje nėra dopingo. Saugoti tamsioje, sausoje vietoje ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje ir toliau nuo saulės spindulių. Saugoti nuo užšalimo. Gamintojas neatsako, jei produktas laikomas ar vartojamas netinkamai.
MAISTINGUMO DEKLARACIJA: | 100 g produkto | 1 porcijoje – 20 g |
Vitamino C | 400 mg (500% RMV) | 80 mg (100% RMV) |
Vitamino B6 | 20 mg (1429% RMV) | 4 mg (286% RMV), |
Vitamino D3 | 30 µg (600% RMV) | 6 µg (120% RMV) |
Kolageno baltymo | 45 000 mg | 9000 mg |
Chondroitino sulfato | 6000 mg | 1200 mg |
Gliukozamino sulfato | 7500 mg | 1500 mg |
Metilsulfonilmetano (MSM) | 1500 mg | 300 mg |
Pluoštinės bosvelios | 1000 mg | 200 mg |
Hialurono rūgšties (natrio druska) | 100 mg | 20 mg |
RMV – referencinė maistinė vertė. |
VARTOJIMAS: 20 g (3/4 kaušelio) kartą per dieną, ryte į tuščią skrandį. Gerti daugiau skysčių! Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Suplakti prieš vartojant. Skiedimo santykis: 20 g miltelių maišyti su 250 ml – 300 ml vandenyje. Norimą miltelių kiekį supilti į nedidelį kiekį vandens, gerai išmaišyti. Vėliau supilti likusį kiekį vandens. Atidarytą gerai uždaryti ir laikyti ne aukštesnėje kaip 25ºC temperatūroje bei suvartoti per 2 mėnesius.